Global Accelerator Programme (GAP) Cohort 05 Virtual Roadshow - Europe

-
2021.03.08. 12:00 - 2021.03.08. 16:00

Global Accelerator Programme (GAP) Cohort 05 Virtual Roadshow - Europe

A Virtual GAP a startupok támogatására szolgál, amelynek célja az ASEAN tagországok piacain való terjeszkedés, és ennek révén a növekedés ösztönzése.


Virtual Global Accelerator Programme (GAP) Cohort 05

Az elmúlt 4 Cohort eredményeit követően örömmel jelenthetjük be, hogy a Virtual GAP 2021 szeptemberéig elindítja a Cohort 5-öt. A Virtual GAP a startupok támogatására szolgál, amelynek célja az ASEAN tagországok piacain való terjeszkedés, és ennek révén a növekedés ösztönzése.

REGISZTRÁCIÓ

A Virtual GAP szervezője mentorál is

A Malaysian Global Innovation & Creativity Centre támogatni, mentorálni is törekszik a részvevő startupokat regionális, ágazatspecifikus partnerekkel és mentorokkal, hozzáféréssel a dedikált mentorálási platform, a MaGIC széles hálózatához. A Virtual GAP egy olyan találkozási pont, platform, ami a startupok számára szilárd üzleti alap kiépítését szolgálja.

dr. Kovács T. Lóránt

Startup Hírek

Tönkreteheti a magyar személyszállító hajósokat a tervezett kikötőkiosztás

Veszélyben érzik nem csak magukat, de a Duna környezetét és a part környékén lakókat is a magyar személyszállító hajósok. A Duna egyes partszakaszainak rendezésére és a kikötők újraosztására szolgáló tervek szerint ugyanis az újlipótvárosi kikötőkbe a mostani, kisebb magyar cégek helyett a külföldi tulajdonú, nagy szállodahajókat engednék be – nem kínálva megfelelő alternatív kikötő-lehetőségeket a több évtizede itt tevékenykedő vállalkozásoknak.
"narrow"

Bejelentkezés az oldalra


Gear.svg